Runningtherapie bij Ayres

Onze thema's bij de Runningtherapie zijn: Voelen, veilig, succes en een gezonder evenwicht.

Runningtherapie in onze praktijk is gefocust op de cliŽnt. Leren bewegen en hardlopen, waarbij de prestatie niet belangrijk is, maar het accent ligt op:

Wij zien Runningtherapie niet als hardlooptraining, maar als een therapievorm. Een niet-gesprekstherapie zoals bijvoorbeeld ontspannings- of muziektherapie. Het hoofddoel is niet om over klachten of problemen te praten tijdens de Runningtherapie, maar het mag natuurlijk wel. Soms volstaat het aangeven van een bepaald thema of doel tijdens de sessie. Als u ook in behandeling bent bij Annemieke kan desgewenst een specifiek thema worden doorgegeven om als focus in de Runningtherapie te worden meegenomen.

Een combinatie binnen de praktijk van Runningtherapie en gesprekstherapie is mogelijk, want Runningtherapie is een goede aanvulling op psychotherapie.

Runningtherapie is geen wondermiddel, maar het is bewezen dat bij veel patiŽnten met depressieve klachten het een gunstig resultaat heeft. Daarnaast is het starten met een bewegingsprogramma belangrijk bij het verbeteren van je gezondheid en het mentaal in evenwicht blijven voor de toekomst.